Все още никой не се е свързал с близките на изчезналия Адриан Златков с искане

...
Все още никой не се е свързал с близките на изчезналия Адриан Златков с искане
Коментари Харесай

Седмица след изчезването: Няма искане за откуп за Адриан

Все още никой не се е свързал с близките на изчезналия Адриан Златков с искане за откуп. Това оповестява " Труд ", като се базира на източници от прокуратурата и полицията.

25-годишният Адриан Златков изчезна в сряда преди обяд в Герман. Автомобилът му бе открит на пътя в Герман наоколо до семейната къща. В колата бяха открити документи и лични вещи на Златков. Сигналът за изгубването бил подаден от татко му.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха, че се работи по всички версии по случая,включително и отвличане. Досега, към този момент седем дни не се оповестява някой да се е свързал с околните на Адриан и да е желан откуп.
 
Междувременно в петък стана ясно, че е открита кола, с която се допуска, че е похитен Златков. Автомобилът, марка " Шкода Фабия ", е намерен изгорял в региона между Панчарево, Герман и Бистрица.
 
Автомобилът е бил откраднат на 21 август, като е бил със сменени номера и затъмнени стъкла. По непотвърдена информация, върху него е имало наследник буркан. Предполага се, че похитителите са инсценирали полицейска акция или злополука, с цел да измъкнат младия мъж от неговия автомобил.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР